Određen pritvor majci koja je brutalno tukla trogodišnju ćerku

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor S.Đ. (27), osumnjičenoj da je tukla svoju trogodišnju ćerku, dok ona vrišti i plače.
Određen pritvor majci koja je brutalno tukla trogodišnju ćerku
Foto: 021.rs (arhiva)
Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, zato što je način izvršenja doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, potvrdila je portparolka tog suda Irina Kovačević.

Osumnjičena je danas na saslušanju u tužilastvu iskoristila svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo da joj se odredi pritvor.

Ona se tereti za krivično delo nasilje u porodici.
 
Pre nekoliko dana na društvenim mrežama je objavljen snimak na kom se vidi i čuje kako žena šamara, vuče i tuče devojčicu, nakon čega je bacila na pod i nastavila da je šamara.
  • DRMRFR

    29.10.2022 11:26
    Ko je snimao ženu koja ubija svoje dete od batina?! Zašto je snimao a nije je sprečio da to radi? Važnije mu je bilo da to objavi na društvenim mrežama?! Strašno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.