Automobil prepolovljen: Dva muškarca poginula kod Beograda, žena teško povređena

Dve osobe su poginule, a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu, potvređeno je za Euronews Srbija u Hitnoj pomoći.
Automobil prepolovljen: Dva muškarca poginula kod Beograda, žena teško povređena
Foto: 021.rs
Nesreća se desila oko 9.20 sati kada se automobil marke "pežo" sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.
U nesreći su poginula dva muškarca, dok je povređena žena kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Ona je teško povređena.
Njih troje su se nalazili u automobilu koji je iz sporedne ulice Borivoja Stevanovića izleteo u ulicu Vojislava Ilića, nakon čega je najverovatije udario u stub, rečeno je u MUP-u.
 
Na fotografijama se vidi da je automobil u kome su se nalazile ove tri osobe pretrpeo veliko oštećenje - da je bukvalno prepolovljen.
 
Uviđaj je u toku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Standardizacija

    29.10.2022 15:09
    Pežo je dijagnoza.
  • @ Mile

    29.10.2022 13:44
    Pa šta misliš koliko bi onda trebalo saobraćajnih policajaca po glavi stanovnika u Srbiji da bi sve pokrili i u sve tri smene bili prisutni na svakom ćošku svakog naseljenog mesta u Srbiji. To niko u svetu nema, pa čak ni one ekstremno bogate države.
    Dok su saobraćajci u jednoj ulici, dotle u tri ulice dalje neko divlja i obratno. Dok su na nekom ćošku hvatali neku pijanu budalu, dotle je nekom ćošku na drugom kraju krada neka druga pijandura izazvala udes.
    Naposletku, nisu saobraćajci krivi što su vozači u Srbiji mahom retardi.
    Skoro niko u Evropi ne priznaje srpske vozačke dozvole. Ako odeš negde preko da živiš dobiješ rok da položiš za njihovu dozvolu jer našu uopšte ne žele da prevedu tj. izvrše zamenu za njihovu.
    Dobro znaju kako se u Srbiji vozi i kako se polaže u autoškolama.
  • Mile

    29.10.2022 12:07
    Bravo!
    Ne treba saobracajna policija da bude na terenu, neka oni sede u kancelariji sa telefonom u ruci. Radio ne radio plata ide, to sto ce sutra tvoji da poginu od ovakvih bahatnika, nije ni vazno, kupices drugu decu novu i bolju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.