SBB će tužiti Telekom zbog pritisaka i povlačenja sportskog programa sa B92

Kompanija SBB saopštila je da će tužiti Telekom, zbog pritisaka i odluke da povuče sve sportske sadržaje sa televizije B92.
SBB će tužiti Telekom zbog pritisaka i povlačenja sportskog programa sa B92
Foto: Pixabay

"Pompezno najavljeni sportski sadržaji na TV B92 na kojoj je počelo emitivanje utakmica najjačih evropskih liga počev od engleske Premijer Lige, kao i utakmice Super lige i košarkaške Aba lige uskoro će biti uklonjeni iz sadržaja ove televizije po zahtevu Telekoma Srbija", navodi se u saopštenju SBB-a.

Ističe se da je Telekom omogućio taj sportski program na TV B92 u trenucima kada je delovalo da SBB neće postići dogovor o nastavku saradnje sa televizijama B92 i Prva, a da ih povlači nakon što je taj dogovor postignut u petak.
"Telekom je ponovo obmanuo građane Srbije koji su mogli i putem običnih antena da prate ove sportske sadržaje koje je državna kompanija platila preko 600 miliona evra", navodi se u saopštenju.
 
Dodaje se da je Telekom postavljao štandove ispred poslovnica SBB, nudio prevoz za korisnike koji su želeli da raskinu ugovor, vodio kampanju u medijima sa savetima na koji način da se raskine ugovor, dolazili na vrata korisnicima sa obrascima za raskid ugovora sa SBB-om, lepili plakate i delili flajere.
 
"Svi ovi potezi nemaju veze sa fer tržišnom utakmicom, jer je Telekom pokazao da je spreman da primeni sve nečasne radnje da bi pridobili SBB korisnike i opravdali svoju neuspešnu poslovnu politiku. Zbog svih ovih neregularnih poslovnih poteza kompanija SBB će tužiti Telekom Srbija", stoji u saopštenju.
  • Peđa

    21.11.2023 11:34
    Vaša greška
    Pre svega Vam je loša poslovna politika.SBB imaju moji roditelji,ali jos mesec dana i gotovo.Nikakvih pogodnosti.Preuzeli ste IKOM mrežu kod njih i samo digli cene bez ulaganja u infrastrukturu.I još dižete i još...A STB uređaji loši.Dva puta menjani.Vraćanja sadržaja unazad nema(bar u njihovom paketu što je besmisleno).E zato prvenstveno gubite korisnika.Prijatelj je prešao takođe na iptv,a vi ste mu ponudili 12 meseci po dinar tek kad je najavio da ne želi više da bude kod vas posle xx godina.Sramota prema ostalim korisnicima.Kakve to veze ima sa ovim zlikovcima?Nikakve.Razmislite o sebi malo na prvom mestu.
    Pozdrav
  • DingDong

    31.10.2022 13:27
    Necu uzeti telekom televiziju, taman slusao radio prenos...
  • Rastibudjilizovani

    30.10.2022 08:05
    Opa
    Cuj SBB prica o fer utakmici. Da nije zalosno bilo bi smesno. Ja platio ja pustam gde ja hocu. Prc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.