Vučić naredio obaranje "neprijateljskih" dronova: Osmatraju kasarne Vojske Srbije kod Raške

Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić naredio je danas da sve "neprijateljske bespilotne letelice na teritoriji centralne Srbije" budu momentalno uništene.
 Vučić naredio obaranje "neprijateljskih" dronova: Osmatraju kasarne Vojske Srbije kod Raške
Foto: Pixabay
Kako prenose Novosti, pozivajući se na neimenovane izvore, Vučić se odlučio na taj korak posle incidenta, koji se desio na području iznad Merdara i u okolini Raške, kada su nepoznati dronovi osmatrali kasarne i položaje Vojske Srbije.
U cilju sprečavanja daljih neprijateljskih aktivnosti, podignuti su srpski "migovi 29" u akciji praćenja i eventualnog napada na neprijateljske letelice.
Nedugo zatim, uočeni objekti napustili su vazdušni prostor centralne Srbije, a da to nisu učinili, bili bi uništeni jer je Vučić izdao naređenje da se odmah dejstvuje protivvazduhoplovnim oruđem, navele su Novosti.
 
Uz vest, objavljen je i snimak poletanja "migova 29" uz natpis "Srpski ‘migovi’ kreću u akciju potrage za neprijatljskim dronom".

Teme

DRON
  • Jasna

    02.11.2022 00:58
    Mucenik
    Ne zna više šta će od sebe. Svakim danom mu je sve gore, a niko da ga hospitalizuje i spasi nas. Ovim glumatanjem može i rat da izazove.
  • Tajni Agent

    01.11.2022 22:20
    100%
    Dileja
  • Ha

    01.11.2022 22:17
    Ha
    Sad ce da dejstvuje Milosrdni andjeo! Okruženi smo NATO bazama. Sigurno su Rusi i za to krivi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.