Ponoš: Vest o podizanju migova jeftina propaganda

Osnivač pokreta "SRCE" i bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš izjavio je da je plasiranje vesti o podizanju migova jeftina i već viđena propaganda za domaću javnost.
"Kako migovi jure dronove i šta je zapravo svrha ove akcije, niko sa sigurnošću ne može da kaže", navodi Ponoš.
Kandidat na poslednjim predsedničkim izborima ističe da je Vučić izdao besmisleno naređenje za upotrebu borbene avijacije, te da je režim već nekoliko puta podgrevao ratni strah kod građana Srbije kao predigru za neki sporazum sa Vladom u Prištini u kojoj sede lokalni predstavnici SNS.
Pripadnici Vojske Srbije (VS) oborili su u popodnevnim časovima dron u blizini vojnih objekata u garnizonu Raška, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. 
 
Navodi se da se komercijalni dron kretao iz pravca Kopaonika ka Raški a da je oboren primenom mera elektronskog ometanja. 
 
"Vojska Srbije će i dalje, u skladu sa naredjenjem predsednika republike i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, obarati sve bespilotne letelice koje se nadju u zoni zabrane leta i u blizini vojnih objekata", stoji u saopštenju.
  • Drobnjak

    03.11.2022 21:43
    Mig i dron
    Jopet Vučić skreće pažnju naroda sa nekog ključnog problema .
    ?????
  • Neva

    03.11.2022 09:56
    mig protiv drona
    Poslati migove na dron je kao poslati slonove na misa.
  • T

    03.11.2022 08:31
    T
    U pravu je jer u danasnje vreme preko satelita mogu da ti vide boju ociju gde god se nalazio!!! Ovo sa dronovima me podseca na 99 sa pricom o lokatorima kada su ljudi u Srbiji poverovali i neki poludeli od toga!!! Na sve nacine SNS sekta pokusava da skrene paznju od teskog zivota u Srbiji....samo ko se jos prima normalan na sve to?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.