Vučić: I sad se pitam čemu grejanje po ovakvom vremenu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema problema u sistemu grejanja i da je sve spremno.
Komentarišući izjavu ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović da je zbog toga što je grejna sezona pomerena za 15 dana ušteđeno 50 miliona evra, Vučić je rekao da su to male uštede, ali da je bolje da se nešto uštedi, nego da se ne uštedi.
"I sad se pitam čemu grejanje po ovakvom vremenu", rekao je Vučić.
On je dodao da će, kad za sedam dana počne hladnije vreme, cena gasa rasti čim počnu da se prazne skladišta i istakao da je tona gasa juče bila 190, a sada 450 dolara ili evra.
 
"To odmah povećava cenu struje, nama je cena juče bila 156, a sad je 240, na dnevnom nivou ide i po 50 odsto gore, čeka nas paklena zima, ali naša zemlja se dobro spremila", rekao je Vučić.
  • nema krize

    05.11.2022 11:59
    za nase devize
    presao je vucic sa vina na antifriz.
  • Zivan

    04.11.2022 15:15
    @%pera
    Nasao si koga ces porediti sa banana republikama u EU... mada ova burazerska prcija je daleko iza njih po svemu...
  • %pera

    04.11.2022 12:59
    %Ogulinski tigar
    hrvatska i slovenija jesu , msm slabije plasirani hehe , proveri mačkice !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.