Saobraćajni policajac za 100 evra fingirao udes "mercedesa" i "folksvagena"

Pripadnik saobraćajne policije u Novom Pazaru F. M. (36) uhapšen je zbog primanja mita, dok je D. L. (41), uhapšen zbog davanja mita.
Saobraćajni policajac za 100 evra fingirao udes "mercedesa" i "folksvagena"
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Sumnja se da je F. M, uz novčanu naknadu od 100 evra, koje je, po prethodnom dogovoru, primio od D. L, izvršio uviđaj saobraćajne nezgode koja se nije dogodila, a u kojoj su navodno učestvovali automobili marke "mercedes" i "folksvagen".
Policajac je potom, kako se sumnja, učesnicima fingirane saobraćajne nezgode omogućio sačinjavanje evropskog izveštaja kako bi od osiguravajućih društava nadoknadili pričinjenu štetu.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Teme

mito
  • Ce

    03.11.2022 19:32
    Neko rasturi energetsku privredu jedne drzave pa nikom nista a vi se ovde cimate oko 100 eura jednog policajca
  • misa avokado

    03.11.2022 17:26
    Omogucio sacinjavanje ev.izv??
    Koliko ja znam evropski izveštaj postoji kako policija ne bi morala da se cima, tj. policija je u tom slučaju nepotrebna, šta više suvišna. Kako je onda osumnjičeni policajac "omogućio" sačinjavanje evropskog izveštaja?
  • w/e

    03.11.2022 16:33
    poreska - reket
    Zanima me samo sta radi poreska i da li se bavi pitanjem imovine tolikih policijskih sluzbenika. Opste je poznato da saobracajci od ranog jutra napisu zadatu kvotu kazni a ostatak dana lupaju reket u fazonu bolje meni da das 1000 din nego drzavi 5000.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.