Čučković: Košava poboljšala vazduh u Beogradu, ne nasedajte na kampanje lažnih ekologa

Gradski menadžer Beograda Miroslav Čučković izjavio je da je Beograd danas "po kvalitetu vazduha među najboljima u Evropi".
Kako je naveo na Tviteru, "košava je učinila svoje, kao i svaki put decenijama unazad", prenosi N1.
"Ne nasedajte na kampanje lažnih ekologa i poltičara demagoga. Samo istina i činjenice!", napisao je Čučković.
 
Podsetimo, Srbija je 31. oktobra ponovo bila u svetskom vrhu po zagađenosti vazduha. Beograd je tada tokom celog dana delio treću poziciju na listi najzagađenijih gradova na svetu sa Dubaijem.
 
Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je, povodom obeležavanja Svetskog dana čistog vazduha 3. novembra, da je bolji kvalitet vazduha jedan od prioriteta Vlade Srbije.
  • BoeserWolf

    06.11.2022 10:17
    @samo pitam
    @: Gradjani Obrenovca.... još uvek nisu dobili odgovor na pitanje ko je odgovoran za ljudske žrtve i brojne propuste u odbrani grada od vodene stihije?

    A jesu li pitali, jesu izašli na ulicu da traže odgovore? Nesto se ne sećam, secam se samo da je ovaj lik ostao na mestu načelnika opštine narednih 8 godina.
    I manje od 8 godina je bilo potrebno da građani Obrenovca i Srbije zaborave da su poplave i bile, a i izjave da sede ljudi kod kuce i da nema razloga za paniku.
  • Jasna

    06.11.2022 09:59
    Posle Vesica...
    ...dovedeni Čučković i Šapić da dokusure Beograd.
  • Da

    06.11.2022 07:58
    normalna izjava za onog kome u glavi duva promaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.