Poslanica SNS iz Novog Sada Staša Stojanović izvređala Aidu Ćorović

Poslanica Srpske napredne stranke iz Novog Sada Staša Stojanović izvređala je na Tviteru aktivistkinju Aidu Ćorović nakon njenog gostovanja na N1.

Stojanović je na svom Tviter nalogu, uz skrinšot vesti o gostovanju Aide Ćorović, iznela niz uvreda na račun aktivistkinje, kao i televizije N1.

"Aida Ćorović – ozbiljno bolesna žena sa poremećajem koji ima isključivo N1 kod svojih sagovornika, a to je ‘psihički vampirizam’, na stranu to što joj ime govori ‘A, i da..?’, a prezime ĆOROVIĆ (ĆORAVA ZA SVE) Rođena da lupeta i smišlja teorije zavere. Kakva TV, takva i gošća", napisala je Staša Stojanović.
 
Aida Ćorović je u Novom danu ocenila da vlast u Srbiji vodi privatnu politiku i da je predsednik Aleksandar Vučić "ozbiljno uplašen čovek".
 
"Ovo što vidimo nije vođenje politike, ovo je strategija miša koji pokušava da pobegne i da se sakrije ili deteta koje beži od problema i zavlači se pod krevet", rekla je Ćorović.
  • Branko

    15.11.2022 04:31
    Sto se njoj uvek pridaje najveća pažnja? Šta god uradi ili kaže odmah je svugde prenesu. Ne vidim nigde ostale, samo nju uvek. Staša pa Staša
  • The Lalosh

    14.11.2022 21:13
    @Хомер
    Jedino što je slično sa Asterixom i Galima je to da živimo kao na crtanom filmu. Izgleda da neki kao ti čak misle i da je život crtani film... Ne mogu drugačije da objasnim to nezrelo razmišljanje, a bogami i ponašanje nekih.
    Dotičnu ne vredi ni komentarisati. Pokušavam da zamislim sebe u situaciji da razgovaram sa njom... Kako i kojim argumentima se vodi rasprava sa takvim osobama?
    Mislim da je to slično kao sa detetom od 3 godine. Nešto te razume, nešto ti njega razumeš, ali ono tera svoje i ako ima naopak karakter džaba ti svo strpljenje jer mu ne možeš objasniti... A onda ga neko pusti u parlament jedne države.
    Iz crtanog filma...
  • ZxZ

    14.11.2022 16:43
    Novo, novo vreme
    Nekada su poslanici/ce smatrani za osobe od integriteta i ugleda. U Srbiji, danas sa mnogima to nije slučaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.