U eksploziji u Istanbulu ranjena srpska turistkinja

U današnjoj eksploziji u Istanbulu ranjena je jedna državljanka Srbije, saopštio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Kako je naveo, reč je o turistkinji Dragani Ristić iz Niša koja je van životne opasnosti i nalazi se u bolnici, gde će večeras biti operisana, jer ju je geler pogodio u rame, prenosi Euronews Srbija.
Dačić je dodao da za sada nema zvaničnih informacija od turskih vlasti, nego je ova informacija dobijena od naših turista koji su bili na licu mesta i javili se našem generalnom konzulatu, koji će pruziti pomoć svim našim državljanima.
Generalni konzul Ivana Pejović je, dodao je ministar, u stalnom kontaktu sa našom ranjenom državljankom i javnost će biti obaveštavana o svim novim detaljima.
 
U snažnoj eksploziji, danas popodne u Istanbulu, poginulo je šest osoba, dok su 53 povređene, rekao je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan.
 
Eksplozija, čiji je uzrok još nepoznat, dogodila se u pešačkoj ulici Istiklal, nedaleko od trga Taksim, a Erdogan je rekao da je u pitanju "izdajnički napad", mada policija i dalje radi na utvrđivanju okolnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija