Sindikat: Inspekcija kažnjava poštare koji protestuju ispred uprave i traže bolje uslove

Predsednik sindikata Solidarnost Pošta Srbije Nemanja Mitrić kaže da inspekcija kažnjava radnike koji su se okupili ispred zgrade Pošte u Takovskoj ulici, gde su postavili šator.
Sindikat: Inspekcija kažnjava poštare koji protestuju ispred uprave i traže bolje uslove
Foto: FoNet

"Postavili smo šator na zelenoj površini ispred pošte u Takovskoj ulici, a inspekcija iz Sekretarijata je došla da nas kazni i skloni", kazao je Mitrić i dodao da su njihovi zahtevi uvećanje regresa u iznosu od šest hiljada dinara i raspodela neraspoređenog dela dobiti iz 2021. godine.

Mitrić je istakao da niko od nadležnih nije hteo da ih čuje.

"Prvo smo održali tri protesta, a na postavljanje kampa ispred pošte smo se odlučili pošto nas niko od nadležnih nije primio na razgovor", rekao je Mitrić.
 
Čovek koji se predstavio kao komunalni inspektor nije želeo da odgovori na pitanje reportera FoNeta o tome zašto kažnjavaju ljude koji su postavili šator.
 
Takođe je odbio da se predstavi imenom i pokaže službenu legitimaciju.
  • Penzionerka

    16.11.2022 14:50
    Svaka vaska obaska. Svako kada ih zaboli strajkuju. Jao boze da se Srbi sloze. Zasto se jednom neujedinite, pa strajkujete za male plate i penzie,
  • PetarPP

    16.11.2022 14:38
    Apsolutnu podršku zaslužuju da bi nam paketi ponovo stizali na kućni prag a ne da moramo za svaku glupost u dugačke redove pošte.
    I da im se više ne desi neki podmetnuti sns-ovac, ili neki pogačar, da potpisuje "dogovor" umesto njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.