Kreće slanje rešenja o porezu na oružje

Poreska uprava saopštila je da su odštampana rešenja kojima se utvrđuje porez na registrovano oružje za ovu godinu.
Kreće slanje rešenja o porezu na oružje
Foto: Pixabay

"Datum predaje pošti rešenja poreza na registrovano oružje je 1. decembar i jedinstven je za sve vlasnike oružja na teritoriji Srbije", navedeno je u saopštenju.

Onima koji rešenje dobijaju u elektronsko sanduče, datum uručenja rešenja je datum slanja u sanduče, odnosno 15. novembar.

Porez iznosi 15.010 dinara za automatsku pušku, 6.020 za poluautomatsku pušku i 4.070 za oružje za ličnu bezbednost kategorije B za koje je izdata isprava za držanje oružja.
 
Poreska naknada za oružje za ličnu bezbednost kategorije B za koje je izdata isprava za držanje i nošenje oružja, uključujući oružani list za pravna lica i preduzetnike je 20.290 dinara.
  • Сеновић

    19.11.2022 03:57
    Шешељев порез на личну са озаштиту.
  • Steva

    18.11.2022 18:33
    Polako ljidi,to je šešeljev porez,t.j. on je dao predlog da se taj porez uvede a on još uvek uživa autoritet srbskog plebsa.
  • Mile

    18.11.2022 18:02
    Porez
    Tu si u pravu samo daj porez jos malo ima da kosta ko porez za kucu i stan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija