Zajedno: Jeftine manipulacije SNS povodom sednice Odbora za zaštitu životne sredine

Stranka Zajedno saopštila je da članovi skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine iz SNS pokušavaju da zakažu sednicu tog tela u Beogradu, iako je ona već zakazana za 25. novembar u Loznici.
Zajedno: Jeftine manipulacije SNS povodom sednice Odbora za zaštitu životne sredine
Foto: 021.rs
U saopštenju su podsetili da je predsednik Odbora - Aleksandar Jovanović Ćuta već zakazao tu sednicu, te poslanike SNS optužili za "jeftine manipulacije" i "šibicarske trikove".
Dodali su da je sednica Odbora "pre tri dana zakazana na mestu planiranog rudnika Rio Tinto i da su prisustvo potvrdili mnogi profesori, ekolozi, aktivisti i organizacije, kao i resorna ministarka Irena Vujović".
Optužili su članove Odbora iz SNS da "jeftinim mahinacijama pokušavaju da pobegnu od izjašnjavanja pred građanima da li su za ili protiv projekta 'Jadar' i Rio Tinta".
 
Stranka Zajedno smatra da poslanici SNS "pribegavaju šibicarskim trikovima" a da bi, kako su naveli, " pobegli od odgovornosti i pokušali da obesmisle rad institucija koje postoje u korist građana Srbije".
 
U saopštenju su naveli da je Jovanović kazao da će sednica biti u Loznici, kako je i zakazano.
  • Žarko

    19.11.2022 06:54
    Evo još jednog prepucavanja foteljaša, koji jednako (ne)brinu za životnu sredinu.
  • maliVUK

    19.11.2022 00:04
    Šta reći(?!)....ćuFta i njegova pa-pa-pa-paranoja.
  • Xxl

    18.11.2022 22:06
    Bravo ljudi i hvala vam što branite životnu sredinu. A ovi iz SNS-a su zlo nek idu na svoj skrnavi koncert za drugo i nisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija