Đilas poručio Beograđanima: Izvinite što mi je Šapić bio pomoćnik

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izvinio se građanima Beograda što je u vreme kada je vodio glavni grad prihvatio da Aleksandar Šapić bude pomoćnik gradonačelnika.
Đilas poručio Beograđanima: Izvinite što mi je Šapić bio pomoćnik
Foto: 021.rs
Đilas je na Tviteru podelio snimak izjave aktuelnog gradonačalnika Aleksandra Šapića u kojoj ga kritikuje što je 2011. godine građanima delio sadnice trešnje.
Bivši gradonačelnik je podsetio da je povod za tu akciju bio zemljotres i cunami u Japanu, u kom je poginulo 16.000 ljudi.
"Kao znak solidarnosti podelili smo 1001 sadnicu japanske trešnje na Trgu republike. Izvinjavam se Beograđanima što sam prihvatio da ovakvog čoveka postavim za svog pomoćnika", napisao je Đilas.
 
 
Šapić je u utorak, odgovarajući na pitanja novinara o nabavci 100 novih autobusa na gas, rekao kako je Đilas 2011. godine građanima delio sadnice trešnje, i da se "ne seća da ga je neko pitao što si kupio trešnju, a što nisu višnju, ili što nam nisi dao pare da mi sami kupimo".
 
Podsetimo, Dragan Đilas je bio gradonačelnik Beograda od 2008. do 2013. godine, dok je Šapić funkciju njegovog pomoćnika obavljao od 2009. do 2012. godine.
  • Saša

    24.11.2022 04:03
    Nema
    Ako stvarno želiš da se izviniš Beograđanima, izvini im se što si se rodio...sramoto.
  • Bojan

    23.11.2022 20:04
    Kurtomurtizam
    Vi ste pismo i glava istog novcica i sluge kolonijalnog poretka.
  • Zovem se Stevo

    23.11.2022 19:53
    INAČE
    Tadić bi trebao da se izvini što mu je Nebojša Krstić bio savetnik, pa ona Jelena Trivan, pa .......
    A pokojni Đinđić bi trebao da se izvini što su mu sardanici bili Vesić, Čeda, Beba, Čomićka, Vlahović, .........., ne znam čiji je kadar u DS-u bio Goran Knežević, ..........
    Ima likova za čitav veliki kontejner, pun moralnih nakaza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.