Milena Popović nova državna sekretarka u Ministarstvu turizma

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Srba sa Kosova Olivera Ivanovića, dobila je funkciju u Ministarstvu turizma i omladine.

Na sednici Vlade Srbije odlučeno je da ona bude nova državna sekretarka u tom ministarstvu, piše nova.rs.

Milena Popović je po profesiji istoričarka umetnosti, a radila je kao asistent na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.

Ona se nedugo po ubistvu Olivera Ivanovića preselila iz Severne Mitrovice u Beograd, a potom i prihvatila posao u Kancelariji predsednice Vlade Ane Brnabić.
 
Pre dve godine se učlanila u Srpsku naprednu stranku, da bi nakon izbora 2020. postala i poslanica u Skupštini Srbije.
 
"Ja sam od početka ne svojom voljom na neki način postala deo političke javnosti Srbije i sada sam odlučila da konkretno počnem da se bavim politikom i odlučila sam da svoju podršku pružim Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, posebno inspirisana poslednjim napadima na njega", rekla je ranije za nova.rs.
  • Saša

    26.11.2022 23:20
    Bežanija
    Sramota koga vi postavljate za sekretare ,ministre .Sramota ,zenu koja se ponasa kao starleta .U posti prima platu čime je ona to zaslužila.A nasa deca obrazovana odlaze iz svoje zemlje uskoro će bežati odavde glavom.bez obzira .Sramota
  • Aleh

    26.11.2022 23:12
    Grehota akademske karijere!
  • Svetlana

    26.11.2022 15:45
    Draga Milena, ne slusajte nikoga. Vi imate svoj put, a pustite druge da se bave vasim zivotom jer im je njihov verovatno nepodnosljiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.