FOTO, VIDEO: Policija tokom kontrole u Horgošu pronašla automatsku pušku, priveden Marokanac

Policija je u nastavku akcije suzbijanja ilegalnih migracija, privela 22-godišnjeg Marokanca na području Horgoša i pronašla automatsku pušku i okvir sa municijom, saopšteno je u nedelju.

Po navodima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnici operativne udarne grupe su, tokom kontrole napuštenih objekata u Horgošu, u blizini jednog objekta primetili migranta koji je krenuo da beži i tokom bekstva bacio nož.

Policija ga je brzo sustigla, a utvrđeno je da se radi o dvadesetdvogodišnjem mladiću iz Maroka.

Nakon toga su u okolnom žbunju pronašli automatsku pušku, a u blizini i okvir sa municijom. 
 
 
Državljanin Maroka je doveden u Policijsko odeljenje u Horgošu, a o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Senti.
 
 
Policija navodi da su akcije tokom noći i danas, osim u Horgošu, sprovedene i u Šidu i Somboru.
 
 
"Operativna udarna grupa, koju čine pripadnici više linija rada MUP, nastaviće i u narednim danima da sprovodi akciju suzbijanja ilegalnih migracija u cilju zaštite lične i imovinske sigurnosti građana Srbije", stoji u saopštenju.
  • Goksi

    28.11.2022 08:35
    Ak
    Bilo bi lepo i nama da se podeli koji komad .Cisto zlu ne trebalo.Neka nam objasne odakle ih ovoliko i nauruzanih.
  • pera nevera

    27.11.2022 20:05
    Vučić treba da objasni ovom narodu odakle migrantima u Srbiji oružje.
  • Zoran M

    27.11.2022 18:25
    Sad smo došli sa granice. Pa njih je od skretanja za Horgoš sa autoputa pa sve do prelaza Horgoš stotine. Njih trojica ceo dan prose sa naše strane na 20metara od kućica. Naši ništa. Kao da je bilo pokupi, slikaj, pusti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.