Divljanje na auto-putu Miloš Veliki: Vozio 250 kilometara na čas

Pripadnici Uprave saobraćajne policije u Beogradu su isključili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje, odnosno zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
Divljanje na auto-putu Miloš Veliki: Vozio 250 kilometara na čas
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju MUP, policija je na auto-putu Miloš Veliki, kod Obrenovca, presretačem zaustavila automobil marke BMW kojim je vozač (35) upravljao brzinom od 252,8 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 130 km/h.
Dodaje se da je iz saobraćaja isključen i četrdesetpetogodišnjak, koji je u Ulici Svetolika Lazarevića, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom marke "audi" pod dejstvom kokaina i kanabisa.
Protiv dvojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
  • Banderaš

    28.11.2022 12:20
    Budući ministar saobračaja
    Odmah ga staviti u vladu republike srbije,samo im još takav fali,pa da budu kompletni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija