Vučić nakon utakmice Srbije i Kameruna: Ja sam kriv što je 3:3?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3).
Vučić je u Norveškoj gde je razgovarao sa predstavnicima te kraljevine o saradnji u oblasti energetike. Predsednik se obratio medijima nakon tog sastanka, a novinari su ga pitali da prokomentariše tvit Zorana Lutovca.
"Ne razumem to...ja sam kriv što je nerešen rezultat", zapitao se Vučić.
Predsednik je nastavio da se svađa sa tvitom Zorana Lutovca, ali se usput govorio i o svom emotivnom stanju po završetku utakmice, o danima kad je vreme provodio na tribinama i pesmama koje je pevao.
 
"Nažalost, nisam mogao da gledam utakmicu, bio sam sa predsednikom Vlade Norveške. Žao mi je što nismo pobedili i mislim da nema nikoga kome nije žao. Ja sam tužan, naši ljudi su tužni, svako od nas je tužan. Umem li ja da bolje šutnem tu loptu ili da treniram te igrače - ne umem. Naše je bilo da im obezbedimo pristojne uslove i to je ono što možemo da uradimo. Ali da ne bi neko rekao da se peremo od tih ljudi, ja sam zahvalan Draganu Stojkoviću na svemu što je uradio za srpski fudbal i što ga je podigao. I svim reprezentativcima što neumorno treniraju i što se bore. Nekada, mi smo ljubav prema svom klubu dokazivali ne kada pobeđujemo i ne psujući ih kada gube, već pružajući im podršku. Imali smo jednu pesmu: 'Igrali smo, izgubili smo. Igraćemo i pobedićemo'. Tako da, šta god da je bilo i šta god da bude, pobeđivaćemo i ići ćemo napred. Danas je naša reprezentacija bolja nego što je bila pre dve, tri, četiri, pet godina i mnogo bolja nego što je bila pre 10 ili 15 godina", rekao je on, prenosi Nova.rs.
 
Zaključio je komentarom na račun Zorana Lutovca.
 
"Meni je drago što je taj čovek imao dovoljno vremena, da na kažem da džabalebari u radno vreme. Dobro je da je to mogao, država mu je to omogućila", rekao je on.
  • Grof Sekereshi

    29.11.2022 19:04
    /
    @Grof Sekereshi
    znaci, pokazali su talenat naprednjaka na delu
    **************
    Cak iako su reprezentativci Srbije sns-ovci jer zbog toga moraju biti izbaceni iz reprezentacije i vredjani zbog toga? Oni predstavljaju srpski fudbal a ne SNS, izabrani su , gle, po svom umecu i statusu u fudbalskom svetu a ne po stranackoj pripadnosti i izabrao ih je selektor a ne predsednik drzave.
    No, mnogo si "jak" kada izbacis opstu floskulu koja se koristi u Srbiji za sve sto ne valja ili za sve sto ti smeta (pa makar i valjalo): on je vucicevac, oni su iz SNS-a... Iako je SNS kriv za mnoge stvari nije nam kriv sto smo takvi kakvi smo. A jos manje je SNS kriv za to sto ne mozemo biti svetski prvaci u fudbalu, cak ni sto ne mozemo proci prvi krug ili sto je odbrana reprezentacije primila 2 gola za 2 minuta od tamo nekih bosih Kamerunaca. Jer, da nisu sns-ovci, kako bi ih bre drugacije rasturili te bosonoge vezare. *

    * - "vezare" imaju bolji ucinak od reprezentacije Jugoslavije i Srbije na prvenstvima sveta u zadnjih 30 godina.
  • /

    29.11.2022 17:35
    /
    @Grof Sekereshi
    znaci, pokazali su talenat naprednjaka na delu
  • Savet

    29.11.2022 17:19
    Čoveče, mani se beskorisnih sportista i sporta, okreni se nauci i naučnicima pa da nas Bog vidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija