Miroslav Aleksić odbio da odgovara na pitanja advokata oštećenih, suđenje se nastavlja 20. decembra

Reditelj i vlasnik dramskog studija "Stvar srca" Miroslav Mika Aleksić odbio je na ročištu da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih, a nastavak suđenja zakazan je za 20. decembar.
Miroslav Aleksić odbio da odgovara na pitanja advokata oštećenih, suđenje se nastavlja 20. decembra
Foto: FoNet/AP
Aleksić je, u nastavku suđenja, koje je održano danas, kazao da nije spreman da prihvati ni jedno pitanje punomoćnika oštećenih, a samim tim ni da se bavi odgovorima i pored toga, kako je kazao, što bi to moglo da ima benefite za njega.
Obrazložio je svoju odluku time da su, tvrdi, zastupnici oštećenih četiri meseca vodili kampanju "osvetničkog tipa".
Aleksiću se sudi jer je, prema optužnici, počinio četiri krivična dela silovanja, dva u produženom trajanju, kao i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. On je negirao dela koja mu se stavljaju na teret.
 
Uhapšen je u januaru 2021. godine, a pritvor mu je u septembru zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, koji je ukinut u martu ove godine.
 
Njega je za seksualno zlostavljanje prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama pridružile Iva Ilinčić i druge devojke.
  • Mile

    30.11.2022 06:46
    Podrska...
    svim progonjenim osobama u Srbiji, kojima presudjuju "mediji", "udruzenja", preCednik, javnost, a bez bilo kakvog sudskog postupka. Niko nije kriv dok se to na sudu ne dokaze!
  • Neka

    29.11.2022 21:30
    Neka bude ministar, ili tako nešto. Nešto vezano za socijalna pitanja ili rodnu ravnopravnost, svakako.
  • Jarvis

    29.11.2022 19:21
    Samo ću reći: Haa..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija