Pošta posebnim pravilnikom i nalepnicama uredila ko može preko reda na šalterima

Pošta Srbije objavila je danas da je donela pravilnik kojim se u svim njenim objektima uređuje prednost u pružanju usluga.
Prednost imaju trudnice, korisnici sa malom decom, osobe sa invaliditetom, kao i slabo pokretni.
Od danas se u poslovnicama Pošte nalaze posebne nalepnice vidno istaknute na ulazu u objekat, kao i na šalteru.
Iako svesni da ovo nepisano pravilo postoji, u Pošti Srbije se odlučili da donesu poseban Pravilnik podrške položaju ovih osetljivih kategorija, kao nastavak prilagođavanja i unapređenja poslovanja i usluga.
  • Nemanja

    02.12.2022 10:43
    @Yo

    Sve se može platiti preko interneta. Vi što pravite redove ispred menjačnica ste ekvivalent onih klošara što stvaraju gužvu na trafikama kupujući doplate za telefon jer su prevelike stipse da lepo uplate paket.
  • Yo

    01.12.2022 16:46
    U postu nikad vise
    Sve se moze platiti na salterima menjacnica, bez guzve i sirenja zaraze u redovima. Par puta sam kao osoba u osmoj deceniji iskusila nicim izazvani "tretman" postarica salterusa na SPENSu i to ponizenje sebi vise ne dozvoljavam.
  • ...

    01.12.2022 16:42
    @XxxxX

    Ja ponekad uplacujem i u menjacnici, ali tu su znatno sporiji.
    A menjacnice obicno naplate vecu proviziju. Radi se o 10-20 dinara razlike, ali mnogi nece toliko da plate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija