Napadnuta profesorka: Na protestima se brani budućnost Srbije

Profesorka engleskog jezika iz Trstenika, koja je pretrpela nasilje od strane učenika, koje je bilo okidač za protreste prosvetnih radnika, kaže da podržava proteste.
Napadnuta profesorka: Na protestima se brani budućnost Srbije
Foto: 021.rs
"Podržavam proteste. Danas se ne brani samo profesija, već budućnost Srbije. Nadam se da su ovo koraci ka ozdravljenju srpstva", rekla je profesorka za nova.rs.
Upitana šta misli o isključenju nasilnika iz škole, kratko kaže da nema komentar na takvu odluku.
"Još uvek nisam stigla na red da dam izjavu na sudu. Proces je počeo, ići će brzo", navela je.
 
U četvrtak je na trgovima 47 mesta širom Srbije održan protest prosvetnih radnika, a nastava se danas ne održava u 820 osnovnih i srednjih škola.
  • Rade

    02.12.2022 09:13
    Samo čekam da onaj sa dna kace krene da brani nasilnike i optužuje žrtvu kako nije dobro radila svoj posao!
  • Sremica

    02.12.2022 09:08
    Urok i posledica
    Uzrok nasilja u skolama je posledica opsteg nasilja u nasem drustvu,proisteklo iz politike,stranaka i njijovih politickih i ekonomskih uticaja na drustvo.Frustracija iz porodicnih domova preselilo se u skole.Socijolozi cute i ne daju pravu dijagnozu, vec to rade tzv. analiticari u medijima.A zrtve, nastavnike vredja celo drustvo.
  • xqt

    02.12.2022 07:17
    Nije jednostavno
    Kazne su kratkoročno rešenje. Problem ima duboke korene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.