SSP: Tender za vaučere za decu dobio "Sport Vision", prijatelj Šapića i SNS

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da je tender za beogradske poklon vaučere za decu dobila firma "Sport Vision" i to u vrednosti od 1,7 milijardi dinara.

Navode da je to SSP i najavio.

"Prijateljstvo Aleksandra Šapića i SNS sa ovom firmom jače je od njihovog obraza. Umesto da gradska uprava i SNS omoguće svim trgovcima da pruže uslugu i prodaju svoju robu Beograđanima, favorizuje se isključivo jedna firma. Tender je bio ‘nacrtan’ za njih, na šta smo takođe ukazivali", ocenjuje SSP.
U saopštenju su istakli da "ako je neko imao iluziju da će Šapić uvesti izmene u način na koji se troši novac Beograđana, sada mu je jasno da je ovo još i gore".
 
SSP podseća da je ista firma i prošle godine dobila ovakav posao od opštine Novi Beograd dok je Šapić bio predsednik i to u vrednosti od milion evra.
  • pobogu

    02.12.2022 10:24
    Hvala, 021! :)

    U Sport Vision vise ne ulazim pa da dzabe dele...
  • Rasa sa salasa

    02.12.2022 09:24
    Čekaj, neko je stvarno zaključio da je najpoptrebnije u ovoj zemlji da BG deca dobiju nove patike. I bacio 15 miliona eura naših novaca. Propašćemo brže od mojih očekivanja.
  • Ivan

    02.12.2022 08:09
    Dok ga vi napadate on brise suze parama. Ne mogu vise ni da se nerviram, vec mi je smesno. Narod je uspavana gomila zombija. A vi botovi po komentarima, to sto vam zelim ne mogu da napisem u komentaru, ali vam jako zelim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.