Pucnjava u centru Niša, mladić ranjen u noge

Mladić M.M. (29) ranjen je u noge u pucnjavi u centu Niša, koja se dogodila nešto pre ponoći.
Pucnjava u centru Niša, mladić ranjen u noge
Foto: 021.rs
Kako su jutros rekli iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Niš, on je zadobio prostrelne rane nogu i u svesnom je stanju.
"Pacijent M.M. primljen je sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta, desne natkolenice i leve potkolenice. Nakon urađene hitne dijagnostike, utvrđeno je da nema preloma kostiju, kao i da nisu oštećeni vitalni krvni sudovi", rekli su u UKC Niš.
Iz policije su kazali da intenzivno rade na rasvetljavanju okolnosti i pronalasku napadača.
 
Mladić je ranjen u samom centru Niša, u Obrenovićevoj ulici, u vreme kada je tržni centar u podzemnom prolazu bio zatvoren, a policiju su o pucnjavi obavestili stanari koji žive u stambenom delu tog objekta čim su čuli hice.
  • Servia

    02.12.2022 14:42
    Svaki dan obracun mladi izresetani, krize, inflacija pretnje od zapada ima li kraja, ja ga ne vidim..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.