Učenik koji je izmakao stolicu profesorki hitno primljen u bolnicu

Mladić N.Ž. (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prošle noći je hitno primljen u bolnicu.
Učenik koji je izmakao stolicu profesorki hitno primljen u bolnicu
Foto: 021.rs (arhiva)

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je pokušao da izvrši samoubistvo, prenose mediji.

Prema pisanju Novosti, njegovo stanje je stabilno.

Podsećamo, profesorka Marija Stevanović bila je žrtva nasilja u učionici, kada joj je prvo N.Ž. izmakao stolicu, dok su M.M. i I.K. mobilnim telefonima snimali, a potom i delili taj snimak na društvenim mrežama.
 
Direktor Tehničke škole Milan Glidžić doneo je nakon toga odluku o isključenju dvojice đaka N.Ž. i M.M, što je bio predlog Nastavničkog veća koji je jednoglasno usvojen. I.K. se ispisao iz škole pre zasedanja Veća.
 
Tužilaštvo je podnelo zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv učenika.
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011/ 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod neprofitnih organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021/ 6623 393 i 0800/ 300 303.
  • Beba

    06.12.2022 15:59
    Pitam se
    Pitam se, pitam ko je u ovom slučaju najveći manipulator: učenik, roditelji ili novinari?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija