U planu istraživanje koliko su građani zadovoljni radom EPS-a

Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) oglasilo je tender za istraživanje zadovoljstva kupaca uslugama koje pruža EPS, vidi se iz objavljene javne nabavke.
U planu istraživanje koliko su građani zadovoljni radom EPS-a
Foto: Pixabay
Nova ekonomija piše da je EPS oglasio nabavku usluge "istraživanje zadovoljstva kupaca, fokus grupe i istraživanje pozicija JP EPS na tržištu".
Izabrana firma treba da sprovede anketno ispitivanje i ispitivanje putem fokus grupa kojim će dublje ispitati stavove javnog mnjenja o radu EPS-a. 
Istraživanje, čiji će rezultati biti isporučeni EPS-u, treba da odgovori na pitanja kao što je stepen zadovoljstva građana uslugama koje pruža EPS, stepen zadovoljstva građana radom radno angažovanih lica u službi naplate i potraživanja, dostupnost informacija i uslugama koje pruža EPS, reagovanje na reklamacije.
 
Istraživanje će se obavljati u različitim fazama i obuhvatiće anketno istraživanje telefonskim putem i na terenu, kombinovano istraživanje stavova komercijalnih kupaca, istraživanje javnog mnjenja putem fokus grupa, evaluaciju istraživanja i prezentovanje rezultata.
 
Nakon prezentacije, izabrana firma treba da izradi i promotivne materijale (plakate i flajere) koji će da doprinesu podizanju svesti o tome da je "kupac na prvom mestu", navodi se u tenderskoj dokumentaciji.
 
Rok za izvršenje usluge je maksimalno šest meseci.
 
EPS je u 2019. godini za istraživanje zadovoljstva kupaca dao 1,9 milion dinara, vidi se iz ugovora zaključenog sa Ninamedia Kliping.

Teme

EPS
  • Neobavešten

    07.12.2022 21:06
    Razumecu ovo jedino ako je Koštunica tražio…
  • vojvodjanka

    07.12.2022 19:20
    Napredno
    Rezultati istraživanja će svakako biti povoljni po EPS dok god postoji medijski mrak u Srbiji.
    Na nacionalnim televizijama nema izveštavanja o katastrofalnom rukovođenju sa Grćičem na čelu EPS-a, o havarijama na kopovima, o neplanskoj eksploataciji uglja, o situaciji da smo postali uvoznik umesto izvoznika el. energije, o angažovanju spoljne firme za očitavanje brojila i.t.d.
    Običan građanin će reći odlično rade nema nestanka struje a to što nas taj EPS košta toliko to on ne oseća direktno i ne vidi.
    Ovo sa Norvežanima je još jedan manifetluk vlasti, imamo vrhunske stručnjake ali jedini problem je što nisu i ne žele da budu članovi interesne grupe SNS-a.
  • David

    07.12.2022 15:25
    interesovanje
    Izvinjavam se što moram da pitam jel ovo neka provokacija ili se neko pravi neobavešten

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija