Osobe sa invaliditetom na portalu eUprava mogu da se prijave za besplatan parking

Elektronski zahtev za parking za 2023. godinu, osobe sa invaliditetom mogu da podnesu na portalu eUprava, saopštila je danas Vlada Srbije.
Osobe sa invaliditetom na portalu eUprava mogu da se prijave za besplatan parking
Foto: Pixabay
"Od prošle godine, oko 18.000 osoba sa invaliditetom ima mogućnost da podnese zahtev i primi nalepnicu koja im omogućava besplatno, neograničeno parkiranje, dok im parking karta i Rešenje stižu na kućnu adresu", navodi se u saopštenju.
Dodali su da je ta usluga omogućena korisnicima u 51 gradu i opštini u Srbiji.
Usluga omogućava da se dobije parking nalepnica bez odlaska na šaltere.
  • Nenad

    07.12.2022 17:56
    Ne lezi vraže
    Da, možete preko e uprave dobiti nalepnicu, ako imate LK sa elektronskim potpisom. Ali ako želite promeniti adresu u LK, onda morate u MUP K. Marka, gde ne možete pristupiti zbog stepenica. I dok u MUPu na Bulevaru kod mosta slobode ta prepreka ne postoji, ne postoji ni volja da se taj zahtev usliši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.