FOTO: "Audi" usmrtio mladića na pešačkom prelazu u Beogradu, vozač uhapšen

Dvadesetšestogodišnji M. L poginuo je sinoć oko 22 časa na pešačkom prelazu na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu kada ga je udario "audi", a vozač automobila je priveden.
FOTO: "Audi" usmrtio mladića na pešačkom prelazu u Beogradu, vozač uhapšen
Foto: 021.rs
Hitna pomoć je po dolasku samo mogla da konstatuje smrt dvadesetšestogodišnjaka.
Devojka sa kojom je poginuli mladić prelazio ulicu nije povređena, ali je prevezena na VMA, a svedoci sa lica mesta kažu da je bila u stanju šoka. 
 
Vozač "audija", M. N. (23), koji je u vozilu takođe bio sa svojom devojkom, ugruvani su i njih dvoje su takođe prevezeni na VMA.
 
Kako su očevici rekli za Nova.rs, uzrok nesreće je neprilagođena brzina usled koje vozač nije mogao da na vreme stigne da zakoči na pešačkom. Vozač audija je, kako navode očevici, izgubio kontrolu dok je pokušavao da zakoči, nakon čega je pregazio mladića, pa udario u zgradu.
 
 
U međuvremenu vozač audija je priveden zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Lingvista

    09.12.2022 11:06
    @Vladan

    Potpuno vas podržavam, vaspitavajte svoju decu da imaju prednost u saobraćaju umesto da se čuvaju a sve u nadi da neće postati deo statistike dok se oni koje paušalno vređate "adekvatno institucionalizuju" u toj vašoj utopijskoj viziji, time ćemo izbeći potrebu da vaši potomci posluže kao primer svojim potomcima kojih neće biti. Puno je groblje tih što su imali prednost.
  • Vladan

    09.12.2022 10:00
    @Сеновић

    Kad se kritična masa vas bolesnika koji tako rezonuje adekvatno institucionalizuje, služeći za primer vašim potomcima a mnoge od vas i na vreme sprečavajući da se razmnožavate, ovako nešto se neće dešavati.
  • Сеновић

    09.12.2022 07:52
    Када се буде схватило да на пешачким прелазу предност имају возила, овако нешто се неће дешавати . Док су ми деца била мала, тако сам их учио.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija