Maloletnik autom usmrtio devojčicu na pešačkom, drugi vozač kombijem prešao preko tela

Policija u Novom Pazaru uhapsila je 17-godišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je automobilom udario 15-godišnju devojčicu, koja je od zadobijenih povreda preminula.
Maloletnik autom usmrtio devojčicu na pešačkom, drugi vozač kombijem prešao preko tela
Foto: 021.rs

Uhapšen je i S.Ć. (58) iz tog grada, jer je nakon nesreće kombijem prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta, navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Pazar.

Maloletnik se sumnjiči za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a S.Ć. za krivično delo nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je u naselju Mur, vozeći "golf", sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu, udario devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.
 
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.
  • Novosađanka

    14.12.2022 18:24
    Dozvola
    O čemu bi pričate, kakva "probna dozvola", posebno za maloletnike ??? Starijeg maloletnika osuditi na maksimalnu kaznu, jer, još uvek je živ, a devojke više nema. I pod hitno ukinuti te probne dozvole. To normalan svet još nije čuo, za takvu budalaštinu. Dozvola (nikako probna) od 18.g. pamet u glavu i neka voze, i neka odgovaraju kao i svi punoletni vozači.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.