Novi servis za lakšu registraciju vozila kupljenih na lizing na sajtu APR-a

Servis za elektronsko preuzimanje podataka o ovlašćenjima za registraciju vozila nabavljenih putem finansijskog lizinga pušten je u rad, objasnila je Agencija za privredne registre (APR).
Novi servis za lakšu registraciju vozila kupljenih na lizing na sajtu APR-a
Foto: Pixabay
APR je kroz projekat "Usluge unapređenja i razvoja sistema e-Registracija u Registru finansijskog lizinga" omogućila registraciju podataka o ovlašćenjima za registraciju vozila i razvila servis za elektronsko preuzimanje tih podataka.
Primaoci lizinga, koji su vozilo nabavili putem finansijskog lizinga, u postupku registracije vozila ubuduće neće morati da prilažu ovlašćenje za registraciju vozila u papirnoj formi.
Podaci o registrovanim ovlašćenjima, licima koja sprovode postupak registracije vozila će sada biti dostupni automatski, putem servisa APR-a.
 
Obaveštenje o registraciji ovlašćenja u Registru finansijskog lizinga primaocu lizinga biće dostavljeno na imejl adresu koju naznači lizing kuća prilikom registracije ovlašćenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.