Pokušao da pobegne iz zatvora: Udario čuvara pri ulasku u "maricu" posle ročišta

Zatvorenik koji je iz zatvora "Zabela" u Požarevcu tokom dana sproveden u prokupački sud pokušao je bekstvo nakon ročišta.
Pokušao da pobegne iz zatvora: Udario čuvara pri ulasku u "maricu" posle ročišta
Foto: 021.rs
On je sproveden u prokupački sud gde mu se sudi za neko od krivičnih dela koje je ranije počinio na toj teritoriji, te je pokušao bekstvo nakon ročišta tako što je udario čuvara pri ulasku u "maricu", ali je brzom reakcijom drugog komandira i uz pomoć policije odmah savladan.
Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kažu da je zatvorenik koji izdržava kaznu u "Zabeli" prevezen tokom dana do Prokuplja, gde je imao zakazano ročište, pišu Južne vesti.
Osuđena osoba je nakon završenog ročišta, pri ulasku u "maricu", udarila komandira, ali je brzom reakcijom drugog komandira i prokupačke policije njegov pokušaj da pobegne sprečen. 
 
Kako se nezvanično saznaje, radi se o višestrukom povratniku iz Beograda koji ima više postupaka koji su u toku, a trenutno izdržava kaznu u požarevačkoj Zabeli za ranije počinjena krivična dela, a za koja je već pravosnažno osuđen.
  • Mary Poppins

    17.12.2022 18:29
    cirkus policija
    Ova srpska policija treba da ima obezbedjenje da ih cuva jer su nesposobnini sebe,a kamoli nas gradjane da čuva
  • Miki

    17.12.2022 15:34
    Kljuc baciti..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija