Tražio 1.000 evra da bi uticao na lekara u KCS da operiše pacijenta

Policija je uhapsila D.N. (51) zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina uticajem.
Tražio 1.000 evra da bi uticao na lekara u KCS da operiše pacijenta
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da je on od jednog čoveka zahtevao 1.000 evra kako bi potom uticao na lekara zaposlenog u Kliničkom centru Srbije da primi njegovog oca u bolnicu i operiše ga.
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Uhapšen je u saradnji Uprave kriminalističke policije sa antikorupcijskim timom Ministarstva zdravlja, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saopštio je MUP.

  • Bubamaras

    19.12.2022 23:36
    Kakvo cudo
    I ko je tu kriv!? Sin koji pokusava da spase oca ili nase zdravstvo koje je stavilo pacijenta na cekanje!? Sta bolestan covek u ovoj zemlji da radi!? Moze samo da ceka da umre i to uz malo srece bez boliva i muke.
  • Novosađanka

    19.12.2022 21:29
    Samo pitam
    Jedno pitanje, kad je sve vec javna tajna, koliko se daje, "časti" hirurga da operišu žuč bez liste čekanja, državno. Privatno znam koliko su cene operacija...
  • Marko

    19.12.2022 20:10
    Kao da je prvi put
    Trgovina uticajem je u Srbiji kao dobar dan. Ne samo u zdravstvu nego i u skolstu,pri zaposljavanju,polaganju vozackih ispita…toliko je ucestala da se i nedozivljava kao vest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija