VIDEO: Direktor PIO fonda delio drva penzionerima u jakni SNS

Novopostavljeni direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relja Ognjenović proveo je vikend obilazeći penzionere u beogradskom naselju Banjica, kojima je isporučio drva za ogrev.
"Nedelju završavamo donacijom drva našim članovima, svesni toga da je naše malo za njih mnogo. Zahvalni smo im što su nas uvek lepo dočekali i ugostili i što nas u svoje domove primaju kao prijatelje. Zaslužili smo to ne samo sada, već tokom cele godine i svih prethodnih jer smo uvek tu za njih i za sve građane koji prepoznaju naš trud i zalaganje“, napisao je Ognjenović na Instagramu, prenosi N1.
Na njegovom nalogu, ali i na nalogu SNS Voždovac objavljena je serija fotografija i video vikend akcije, na kojima se direktor PIO fonda vidi kako se rukuje s penzionerima, pomaže da se iz kamiona istovari paleta s drvima, gura i namešta drva na viljuškar…
"Kad znamo da smo za još 20 porodica obezbedili da ne brinu da li će zima biti duga, onda smo sigurni da iza nas u ovoj godini ostaju velika dela", napisao je Ognjenović u postu u subotu.
 
Na snimku se vidi da je u dostavi drva građanima učestvovao noseći jaknu sa stranačkim logom preko leđa i natpisom "Banjica".
 
 
Ognjenović je ne mesto direktora PIO fonda došao sa pozicije zamenika direktora te ustanove, a imenovala ga je Vlada početkom decembra.
 
Javnost se za njega zainteresovala još 2020. kada je sa samo 30 godina postao zamenik direktora. Društvenim mrežama je tada deljena njegova poslovna biografija u kojoj se navodi da je posle završene Medicinske škole – smer fizioterapeutski tehničar, 2015. godine završio Visoku školu za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.
  • Bojac

    21.12.2022 03:02
    Fruskac
    Aj u 100 eura da su ukradena sa Fruške gore
  • Veko

    20.12.2022 16:19
    Dobar gest
    E moj Joco tuga je sto covek deli drva a sta ti delis mrznju prema svom narodu TUGA
  • s one strane duge

    20.12.2022 10:32
    a gde su tu stari i nemocni?
    a dobili mladi i srednjovecni ljudi koji imaju ogromne KUCERDE, ovo moze samo SNS. Umesto socijali dele svojim clanovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija