Četvoročlana porodica pretučena ispred zgrade u Vranju - sa teškim povredama prebačeni u bolnicu

Sedmorica nasilnika napala su četvoročlanu porodicu u Vranju ispred njihove zgrade, a otac i sin zadobili su teške povrede zbog kojih su završili u bolnici.
 Četvoročlana porodica pretučena ispred zgrade u Vranju - sa teškim povredama prebačeni u bolnicu
Foto: 021.rs
Kako je saopštilo Tužilaštvo, otkrivena su trojica napadača, objavio je portal Bujanovačke.rs.
Napad se dogodio u noći između 19. i 20. decemba u Ulici proleterskih brigada, a nezvanično, porodica se vraćala sa slave. U Tužilaštvu navode da je napad prijavila maloletna ćerka u dva sata ujutru 20. decembra.
"Patrola Policijske uprave Vranje je izašla na lice mesta, gde je zatekla oštećene V.M i suprugu V.J. s decom, koji su rekli da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznata osoba im se obratila rečima ‘šta me bre gledaš’, dok su s njim bile još dve osobe. Oštećene V.M. i njegovog sina su počeli da udaraju pesnicama po glavi i telu, potom ih oborili na zemlju i šutirali nogama u glavu, dok je majka V.J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od udaraca. Iz vozila su izašle još četri osobe koja su takođe šutirale i udarale oštećene", saopštilo je Tužilaštvo u Vranju.
 
Od sedmorice napadača, trojica 19-godišnjaka su prepoznati i terete se za krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.
  • Toša

    21.12.2022 20:13
    "Šta me bre gledaš..."
    Pa čovek živi tu, mora da gleda ko mu se mota u 2 ujutro ispred zgrade...
    Kad već nema ko drugi da to radi...(čuj mene, policija)
  • Željko

    21.12.2022 19:41
    Vojska
    Obavezno vratiti vojni rok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".