Žena umrla posle operacije smanjivanja grudi u privatnoj klinici u Beogradu

Žena (49) preminula je 16. decembra posle estetske operacije smanjivanja grudi u jednoj privatnoj ordinaciji u Beogradu, objavili su mediji.
Žena umrla posle operacije smanjivanja grudi u privatnoj klinici u Beogradu
Foto: 021.rs (arhiva)

Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok smrti je plućna embolija, a Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju.

Žena, koja je došla iz Nemačke, gde je živela, operisana je u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda, objavili su mediji.

Njenoj ćerki, koja je dopratila na operaciju, najpre je javljeno da je operacija protekla u redu, ali je njoj iznenada pozlilo. Navodno, žena je te večeri ustala iz bolničke postelje i potom pala.
 
Iz privatne klinike pozvali su Hitnu pomoć, koja je pokušala reanimaciju. Telegraf piše da je reanimacija nastavljena i u Urgentnom centru, ali bez uspeha.
  • Salamander

    24.12.2022 23:07
    danak hibridne prakse
    Nemam reči , tuga i strahota :(

  • /

    24.12.2022 13:47
    /
    a toliko ste lili suze radosnice srpskom medicinskom turizmu
  • Neko

    24.12.2022 11:52
    Uvek se tako nesto moze desiti nakon hirurske intervencije!
    Ono sto je potrebno jeste izmena zakona za zdr.praksu koji je napravljen nakaradno, i otezava poslovanje te dovodi i lekare i pacijente u rizik!
    O detaljima drugom prilikom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija