Stefanović zakazao za sredu sednicu skupštinskog odbora: Raspravljaće se o uvođenju sankcija Rusiji

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove Borko Stefanović zakazao je za sredu, 28. decembar, sednicu odbora.
Stefanović zakazao za sredu sednicu skupštinskog odbora: Raspravljaće se o uvođenju sankcija Rusiji
Foto: 021.rs
Na njoj će se raspravljati o Nacrtu Rezolucije o usaglašavanju spoljne politike Srbije sa Evropskom unijom, kao i o uvodjenju odredjenih sankcija Rusiji.
Stefanović, koji je i potpredsednik Stranke slobode i pravde, naveo je danas u saopštenju da sednicu do sada nije zakazivao, jer je čekao izveštaj i analizu Ministarstva spoljnih poslova o usaglašenosti spoljne politike Srbije sa EU.
"S obzirom na to da sam obavešten da su navedena dokumenta poslata iz Ministarstva spoljnih poslova na skupštinski odbor, zakazao sam sednicu za sredu. Nadam se da će stići do srede i do samog održavanja sednice. Sama sednica će biti prilika da sve stranke iznesu svoje argumente kroz otvorenu raspravu nakon čega će biti omogućeno glasanje", kazao je on.
 
Tokom sednice će se, kako je dodao Stefanović, raspravljati i odlučivati i o svim drugim pristiglim inicijativama i predlozima rezolucija koje su podnele poslaničke grupe u Skupštini Srbije.
  • Ns

    26.12.2022 23:28
    -
    A zakon o policiji povučen.
    I šta ćemo sad ako krenu protesti i litije? Opet će nas tući protivzakonito...
  • Dragan Ilić

    24.12.2022 17:22
    Nama stvarno netreba neprijatelj pored nas samih
  • @Joco

    24.12.2022 14:34
    Ako ste mladi i u formi krenite na Istočni front i ratujte sa Rusima. Ako niste - šaljite već nekog svog. Doprinesite "civilizaciji" kao što su toliki '41. godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija