Jelena Trivan nakon osam godina više nije direktorka Službenog glasnika

Direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan "završila je svoj mandat" u tom javnom preduzeću, a Vlada Srbije postaviće u narednom periodu novog direktora, saopšteno je danas.
Jelena Trivan nakon osam godina više nije direktorka Službenog glasnika
Foto: Medija centar Beograd
PR agencija "Red Communication" navela je u saopštenju da je Trivan za direktorku Službenog glasnika birana dva puta i u tom preduzeću je provela osam godina.
Prošle godine izabrana je za generalnu direktorku preduzeća "Telekom Srpske" u Bosni i Hercegovini.
Mediji su ranije pisali da će Trivan na mestu direktora Službenog glasnika zameniti bivši ministar prosvete Mladen Šarčević.
  • Asocijacija

    24.12.2022 18:44
    A gde je Velimir Ilic
    Neka prica ko sta hoce, ali da nije bilo Cacana i da nije misteriozno stradali Dzo Bagerista (u vreme protesta 1 od 5 miliona), dosao sa traktorom 5. oktobra 2000. mi sa idealima Gandijevskog, nenasilnog otpora, sa nadimkom "samo polako" - ne bismo nista postigli i ne treba nas da progone oni koji su tada pali, a evo ima vec deset godina kako su se vratili i unistise sve!
    Dakle, Velimir Ilic je za gospodju Trivan (koja je stvarno ispala "zuti olos" izdajom svih ideala koje su imale stotine hiljada gradjana), kada su je izujedali psi u Pionirskom parku, u kom su se danas okupili ocajni ljudi, koji se ne bi morali uopste okupljati da nije bilo ovakvih egzemplara, rekao da "dobre ljude psi ne ujedaju"! To je bilo jos 2010. godine! Demokrate su tada protestovale, ali on se branio da je poznavalac pasa i da ih trenira i da tako to zna!
  • Obmanuti

    24.12.2022 18:42
    SNS je na vlasti 10 godina. Od 2012. Trivan je očigledno bila podobna "novoj" vlasti. Deceniju su je držali na državnoj plati iako je bila potpredsednica DS. Ovo je realno visoka funkcija prethodne vlasti.
    I onda ko tvrdi da glasajući za jednu političku opciju zapravo ne glasate za drugu!? Evo dokaza da su 7 bivši ljudi. Prodaju se za državnu platu. Para je para.
  • tako sestro

    24.12.2022 18:42
    osveta DSu do kraja
    bices ambasadorka (jer verujes, ali u sta ?)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.