Rašković Ivić: Martinović psovao Aleksića tokom skupštinske rasprave – i nikom ništa

Poslanica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da je "ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović opsovao majku šefu poslaničke grupe Miroslavu Aleksiću".

Kako je navela, predsednik skupštine Vladimir Orlić to navodno nije čuo.

"Martinović je danas opsovao Aleksića, a ministar finansija Siniša Mali je ranije opsovao poslanicu Draganu Rakić – i nikom ništa. U normalnoj državi takvi ljudi ne bi mogli da budu ministri i morali bi da istog trenutka budu udaljeni iz vlade, a njihova politička karijera završena", rekla je Sanda Rašković Ivić.

Ona je navela da je vladajuća većina pokušala da zabrani poslanicima opozicije da govore o katastrofalnom izlivanju amonijaka u Pirotu.
 
"Kada smo govorili o izlivanju amonijaka, proglasili su nas nekrofilima i poistovetili nas sa nacistima, a sebe sa Jevrejima kao žrtvama. Ovo je teror i autokratija, Srbija ide u potpuno pogrešnom pravcu i to ukazujemo narodu i protiv toga se borimo", rekla je Sanda Rašković Ivić.
 
Poslanica Narodne stranke Ivana Parlić rekla je da je Martinović opsovao Aleksića pošto je skrenuo pažnju javnosti na incident u Pirotu.
 
"Nastavićemo da ukazujemo na trovanje građana sve dok odgovorni ne budu kažnjeni i nastojaćemo da sprečimo nove žrtve u Srbiji. Danas je reč o Pirotu, a sutra u Šapcu, Beogradu… Cela Srbija je ugrožena politikom SNS-a", rekla je Parlić.
  • antibot

    27.12.2022 08:32
    srećom
    postoje tv prenosi , tako da bilo koje nezavisno glasilo ne može me ubediti da opozicija nema kapacitet da bude opozicija a kamoli vlast !
  • R49

    27.12.2022 07:28
    Očigledno
    G-đa Rašković bi kao psihijatar mogla da pomogne članovima sekte. Nekima je pomoć neodložno potrebna.
  • Nikola

    26.12.2022 21:57
    *
    Radikal u duši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija