Mali: Za dva dana skenirano milion fiskalnih računa za nagradnu igru

Građani su, za nešto više od dva dana, skenirali milion fiskalnih računa, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", saopštio je ministar finansija Siniša Mali.
Mali: Za dva dana skenirano milion fiskalnih računa za nagradnu igru
Foto: Pixabay (ilustracija)

Nagradni fond novog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" čini 10 stanova vrednih 1,7 miliona evra.

"Za nešto više od dva dana, građani su skenirali čak milion fiskalnih računa, u okviru nagradne igre 'Uzmi račun i pobedi'. Takođe, danas do 15 časova, imamo 86.700 registrovanih korisnika, što je još jedna potvrda da je interesovanje građana zaista veliko", naveo je Mali na Instagramu.
"Drago mi je što su građani pozitivno reagovali na nova pravila nagradne igre, pošto više nema slanja koverata sa fiskalnim računima, već se fiskalni računi sa QR kodom skeniraju mobilnim telefonom", naveo je.
 
Podsetio je da će prvo izvlačenje u okviru nagradne igre biti u subotu, 28. januara, kada će biti dodeljena dva stana u Beogradu.
 
Nakon skeniranja račun se ne mora čuvati. Ne postoji minimalan iznos računa, a mogu se koristiti svi računi izdati u novom sistemu e-fiskalizacije.
 
Deset stanova u Beogradu biće dodejleno u emisijama koja će biti emitovane na RTS-u.
  • Mile

    26.12.2022 20:04
    To bio tender pa ti stanovi uzeti po naj povoljnijim cenama ili mali ima neku kombinaciju???Toliko debilizma nigde nema,umesto da nagrade budu manje a više ljudi da dobiju oni uvaljuju svoje stanove....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija