Đilas o optužbi da je Tepić lobista SNS-a: "Vrhunac besmisla"

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da su optužbe na račun potpredsednice SSP Marinike Tepić "vrhunac besmisla".
Đilas o optužbi da je Tepić lobista SNS-a: "Vrhunac besmisla"
Foto: 021.rs
Dodao je da su napadi na Tepić od strane doskorašnjeg člana SSP-a Dejana Bulatovića identični napadima kojima je ona bila i još uvek je izložena od strane Srpske napredne stranke.
 
"To su neistine koje su, osim SNS-a objavljivali tabloidi i televizija Pink, zbog čega su podnete i tužbe nadležnim sudovima. Navoditi iste "argumente" koje koristi naprednjačka propagandna mašinerija, a u isto vreme optužiti Mariniku Tepić i SSP za saradnju sa SNS-om je vrhunac besmisla", naveo je Đilas.
Napomenuo je da Tepić već godinama vodi beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, zbog čega je meta režimskih napada zbog kojih je morala da napusti svoj rodni grad.
"Poslanici SNS je u Skupštini Srbije nazivaju Belivukovim portparolom i optužuju da je za sopstveni narod rekla da je genocidan. Dokazi koje je hrabro iznosila u javnost doveli su do toga da se neke od najvećih afera u poslednjoj deceniji, poput proizvodnje droge u Jovanjici, šverca oružija i uništavanje namenske industrije, kao i neovlašćenog trošenja para "Telekoma", nađu i u dokumentima Evropske unije. Upravo u prethodnim danima je zahvaljujući i angažmanu SSP-a i posebno Marinike Tepić, povučen predlog Zakona o unutrašnjim poslovima", navodi Đilas.
 
Dodaje da pominjati fotografiju, za koju se zna da je nastala na zvaničnoj večeri u Strazburu, na kojoj su bili i predstavnici Demokratske i Narodne stranke, kao i koalicije Moramo, pokazuje krajnje lošu nameru ili odsustvo razumevanja za ulogu koju Marinika Tepić, kao kopredsedavajuća ima u Odboru za stabilnost i pridruživanje EU.
 
"Žao nam je što Dejan Bulatović iznosi neistine o stranci u kojoj je do juče bio potpredsednik, kao i o Mariniki Tepić, jednoj od najvećih boraca za slobodnu Srbiju. Samo on zna šta je pravi razlog za kreiranje napada koji podsećaju na napade režima ili službi. SSP i Marinika Tepić nastaviće borbu za bolju i pravedniju Srbiju", istakao je on.
 
Bivši potpredsednik SSP Dejan Bulatović naveo je da je partiju napustio zbog Marinike Tepić, koju optužuje da je lobista Srpske napredne stranke, a šta je još rekao, čitajte na OVOM liku.
  • zgađen

    27.12.2022 22:32
    @ Đuro
    Ekran, kao i hartija, trpi svašta . Optuživati Mariniku i Đilasa da nisu pošteni, a ne pomenuti legije sektinih lopina, brbljivaca i tutubana je nedopustivo i nepošteno. Ne znam koji su vaši razlozi za onakvo polupismeno, ostrašćeno i arogantno trpanje na gomilu, ali neka vam služi na čast, naravno, ako je imate.
  • Mihajlo

    27.12.2022 21:53
    Je lopov nije lopov
    Djika vise nije lopov.
  • SBP

    27.12.2022 21:47
    Srbija Bez Političara
    Treba ukinuti predstavničku demokraDiju i uvesti direktnu demokraTiju. Sistem bez vlade, ministarstava i poslanika je jedini spas za narod od svih ovih
    stranačkih parazita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija