Rada Trajković pita Vučića: Šta je bio cilj barikada i za čiji privatni interes

Savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak, Rada Trajković, pitala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića šta je bio cilj barikada i u čijem je to "privatnom interesu" bilo.
Rada Trajković pita Vučića: Šta je bio cilj barikada i za čiji privatni interes
Foto: Medija centar Beograd
Predsednica Evropskog pokreta Srba na Kosovu je, posle konferencije za medije predsednika Srbije, na Tviteru pitala zašto se Srpska lista "pravila naivna za četiri baze (Specijalnih jedinica) policije Kosova na severu Kosova, na šta se predsednik Vučić žalio".
Takođe je pitala zar nije Vučić znao za potencijalnu "katastrofu sa NATO-om pre no što je nahuškan narod na barikade i podignuta borbena gotovost vojske i policije Srbije".
Postavila je i pitanje šta je zapravo bio cilj barikada.
  • Has

    31.12.2022 16:33
    A granica?
    Pa kako prelazite vi Srbi na granice; Merdare, Brnjak, Jarinje... i jos verujete da je 'Kosovo je Srbija' ?. Zasto Vucic podrzava vas iz Raske? Jel postoi kod vas kriticko razmislanje?
  • Kurti murti

    31.12.2022 08:08
    Kako ima obraza
    Rada pita još ima obraza,
    jel ona živi na Kosovu s Kurtijem ili u Srbiju?
    A vi što podržavate Radu isti ste ko i ona, vi ste ljudi s tri lica,
    stidite se vi bar malo?
    Živeo Vučić i doleizdajnici.
  • Ljiljana

    31.12.2022 01:20
    Evr.pred.Rada
    E bre zeno pitaj tvog Kurtija.On ce ti dati odgovor I koverat kako ga lepo zastupas...Majke ti ,reci jednom ima li vas u Tom vasem Evropskom pokretu ,ciji si predsednik, vise od dvoje(tvoje dece I tebe).Jado jedna, sta ces sad da ga savetujes?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.