Vučić: Ako nisu poštovani standardi, odgovaraće ko je kriv za udes voza kod Pirota

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ako se ispostavi da nisu poštovani standardi, odgovarati onaj ko je kriv za udes voza kod Pirota.
On je rekao da je, ukoliko je tačno da se vagon sa amonijakom kod Pirota prevrnuo zbog toga što su prevožene veće količine od dozvoljenih, odgovornost na onome ko je to odobrio.
"Imaju nadležni organi koji se time bave, ako je neko kriv neka se policija time bavi. Ako su poštovani standardi, onda je nesreća, ako nisu, odgovaraće koje kriv za to", rekao je Vučić na TV Prva.
Vučić je rekao da su se slične nesreće dešavale i 2010, 2011. i 2012. godine i dodao da se to dešava u celom svetu.
 
"Šta ćete, desi se saobraćajna nesreća. Dešava se u celom svetu, u Francuskoj, Nemačkoj, Engleskoj. To je život. Ali dobro, reagovali su brzo, nema velike opasnosti", kazao je on.
 
Rekao je da su stradale dve osobe, od kojih je jedna iz Turske, i da mu je žao zbog toga, ali dodao da je to "tragedija, i da se dešava svaki dan".
  • Vernik@

    31.12.2022 17:37
    Moje je mišljenje da je predsednik pravi predstavnik naroda kojim predsedava. Već smo videli da su komentatori na ovim stranama stručnjaci za apsolutno sve, od građevine i arhitekture preko fudbala sve do medicine i farmakologije. Posebna je zato patologija zašto ga pojedinci opominju i kritikuju jer se ponaša identično njima, dok istovremeno svoje ponašanje ne menjaju ni za milimetar i smatraju ga savršeno ispravnim.
  • lala

    31.12.2022 17:06
    Lipši magare do odlaska sns
    Odgovaraće se isto onako kao što je odgovarao Grčić za propast EPS-a, kao što su odgovarali narko dileri i visoki funkcioneri države zbog Jovanjice, kao što se odgovaralo za ženu koja je poginula na naplatnoj rampi a video snimak nestao, kao što su odgovarali investitori iz miljea gradjevinskog i urbanističkog kriminala, kao što su odgovarali funkcioneri koji su posredovali u izradi planova i izdavanju dozvola za poznate investitore, itd... Može se nabrajati. Niko u ovoj državi ne odgovara ni za šta a da pripada ovoj vlasti ili da je počinilac iz vlasti.
  • Vernik

    31.12.2022 16:27
    Pobogu dete,...
    ...i u to se razumeš ?!...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija