Kruševac: Pripadnik Žandarmerije uhapšen zbog pokušaja ubistva iz službenog pištolja

Policija u Kruševcu uhapsila je četrdesetosmogodišnjeg J.M, pripadnika niške Žandarmerije, zbog sumnje da je pokušao da iz službenog oružja ubije jednu osobu.
Kruševac: Pripadnik Žandarmerije uhapšen zbog pokušaja ubistva iz službenog pištolja
Foto: 021.rs
Uz njega su uhapšene i četiri osobe iz okoline Kruševca zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu.
 
Njih četvorica su došla u fizički sukob sa J.M, koji je tom prilikom zadobio povredu glave.
Ovaj pripadnik niške Žandarmerije je potom ispalio nekoliko hitaca iz službenog pištolja, nanevši laku povredu jednom od učesnika sukoba.
 
Sudija Višeg suda u Kruševcu je svima odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
 
  • Slobo

    06.01.2023 11:39
    Hm
    U proslo vreme, narkoman, sklanjaj sa ulice, policajac zabrljao zakon sud ili penzija sklanjaj a policajac napadnut uh....mnogo ratova napravilo haos, sad ovakve situacije i da nagrabusi neko dete neki starac u prolazu necija majka sestra nevini prolaznik..cekaj drzava uzme metlu i vrati starog Ficu sa rotacijom i bice sve ok ...
  • Mikica

    05.01.2023 18:25
    Eto vam
    Tu je sad glavni komentar sudije: Nisi ti zaduzen da delis pravdu,trebao si da prijavis nadleznim organima da su te napali.
    A presuda ce biti kakva god ali sigurno ce glasiti: "U ime naroda!." Nije sala,jeste citali skoro neku presudu? Kao 1946 ..
  • Nemanja

    05.01.2023 10:29
    Podrška svakome ko je protiv ovih razbojnika sa značkom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.