Vučić: Žao mi je što nije bilo referenduma za litijum, žao mi je što smo poslušali te nesrećnike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nije omogućio referendum o eksploataciji litijuma kod Loznice, a da je referendum bilo - opozicija bi izgubila.
Vučić: Žao mi je što nije bilo referenduma za litijum, žao mi je što smo poslušali te nesrećnike
Foto: 021.rs (arhiva)

On je u godišnjem obraćanju građanima, na pitanje da komentariše navode iz medija da je slagao kada je obećao referendum za eksploataciju litijuma, rekao da mu je "žao što je poslušao te nesrećnike".

"Žao mi je što smo poslušali te nesrećnike i lažove pa odstali od najvećih i najboljih investicija", rekao je Vučić.

Dodao je da je poslušao "te budale što nam uništiše zemlju".
 
"Mi smo jedina zemlja koja ne eksploatiše litijum, da nam propadne Loznica, Jadar, Rađvina, celo Podrinje. Ali nikad se ne zna, možda dočekaju taj referendum, možda sledeće, možda one tamo godine, nikad se ne zna, da im ispunim obećanje, samo da vide kako će da prođu", rekao je Vučić.
  • pismen

    20.01.2023 10:13
    ajoj`
    @Tapkalo joj, ti si bas zesce nepismen! "Kuka ce bagra " zelena" od politike kada nebude posla pa neka onda pasu travu " aktivisti"", bi neko ko je zavrsio osnovnu napisao kao: "Kukace bagra "zelena" kada ne bude posla. Tada ce "aktivisti" pasti travu.".
  • JA

    19.01.2023 14:05
    MEni je isto žao što si nam ti predsednik pa ne mogu ništa tu da uradim kad svake izbore nameštaš.
    Nije bilo referenduma ni za Šodroš pa nikom ništa pretukli ste ljude koji su se protivili vašim planovima .( krađe i nameštanja)
  • Dusan

    06.01.2023 06:19
    Botovi su medju nama
    Rehakao bih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.