Niška policija se napokon oglasila o slučaju grupnog silovanja: Tužilaštvo postupa po prijavi

Policija u Nišu se nakon skoro nedelju dana oglasila o slučaju prijavljenog grupnog silovanja u Nišu.
Niška policija se napokon oglasila o slučaju grupnog silovanja: Tužilaštvo postupa po prijavi
Foto: 021.rs
Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, oni su, odmah po prijavi da je, kako se sumnja, u kasnim večernjim satima 30. decembra, izvršeno krivično delo silovanje nad dvadesetosmogodišnjom ženskom osobom, preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica prijavljenog događaja.

Policijski službenici su, kako se navodi u saopštenju, obavili razgovor sa dvadesetosmogodišnjom ženom, izvršili uviđaj u ugostiteljskom objektu, koji je navela kao mesto događaja, kao i u njenom stanu gde je zatečena i sa oba mesta izuzeti su predmeti koji su poslati na veštačenje.

Dodaje se da je policija, takođe, obavila razgovor sa zaposlenima u navedenom ugostiteljskom objektu, kao i sa osobama, za koje postoje indicije da mogu biti povezane sa ovim slučajem.
 
Iz MUP-a se navodi da su prikupljene informacije dostavljene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na dalju nadležnost.
 
Podsetimo, danas je objavljeno da je peticiju inicijative Kreni Promeni Niš kojom se traži od nadležnih da obaveste javnost o ovom slučaju potpisalo više od 10.000 ljudi za samo nekoliko sati.
  • Test za Gasica

    06.01.2023 11:32
    Konferencija za stampu
    Mesto, vreme, optuzeni, kamere, svedoci, policajci i islednici iz Nisa - hocemo sve! Ne verujemo policiji! Da li su silovatelji bili policajci ili policijski dousnici?
  • ex chapman

    06.01.2023 07:44
    vreme
    verovatno im se u medjuvremenu javio neko od silovatelja ili mozda njegov tata, pa su morali prvo da provere na "nadleznom mestu" da li uopste smeju da ga gone. a znate kako je u tim drzavnim firmama - oko praznika nikog ne mozes navatati :)
  • G pen

    05.01.2023 19:43
    Sto znaci da vatrogasac moze nezainteresovano proci pored kuce u plamenu dokle god neko ne nadje momenat da ga pozove. Oloska drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija