FOTO: Vučić uneo ogroman badnjak u zgradu Predsedništva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je božićnu čestitku patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru.
Vučić je jutros uneo badnjak u zgradu Predsedništva.

Aleksandar Vučić je oko devet sati u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu uneo badnjak koji je, u prisustvu zaposlenih, osveštao vladika Stefan, prenosi RTS.

Mir Božiji – Hristos se rodi!", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

  • srbin

    06.01.2023 22:26
    Tigar od badnjaka.
  • Aleks

    06.01.2023 21:20
    A jel' najveci u Evropi?
  • Mojsije

    06.01.2023 19:35
    Ju ju
    Je li on predsednik svih gradjana Srbije? On misli da nije. Ali sta i ocekivati od niega nesto pametno?!? Nemoguca misija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.