Majka dečaka ranjenog kod Štrpca: Pogođeni su rikošetom, pucao je na put

Majka jedanaestogodišnjeg dečaka koji je sa još jednim mladićem ranjen kod Štrpca, Zorica Stojanović izjavila je da su oni povređeni kada ih je pogodio rikošet.
Majka dečaka ranjenog kod Štrpca: Pogođeni su rikošetom, pucao je na put
Foto: Beta/AP

"Pucao je na put, na asfalt, nije pucao na njih (mladiće) i pored mog sina ranjen je još jedan mladić. Hvala bogu dobro je, živo i zdravo", kazala je Zorica Stojanović.

Ona je dodala da su povrede bile sanirane najpre u Štrpcu, a zatim su ranjena deca dovedena u bolnicu u Lapljem Selu, i da nije znala šta se tačno desilo.

Dečak Stefan Stojanović i mladić Miloš Stojanović ranjeni su dok su se slikali sa badnjakom u selu Gotovuša, a Osnovno tužilaštvo podnelo je zahtev za određivanje pritvora osumnjičenom Albancu koji je uhapšen ubrzo posle incidenta.
 
Ranjavanje dvojice Srba kod sela Drajkovce u opštini Štrpce oštro su osudili kosovski i međunarodni zvaničnici.
  • Dejan

    08.01.2023 18:40
    Činjenice
    Da, užasno je šta se dogodilo, sačekajmo izveštaje. Ma ko god ih sada sačinio biće pod rešetom svetskuh moćnika i neće tek tako moći da prave lažne slike.
    I ajte vi svi što komentarišete na Kosovo, da živite tamo, a ne da mlatite praznu slamu...
  • Džudža

    08.01.2023 13:12
    Veštak balistike
    Školski primer da ne ugrizi suživot dece u neprijateljskom okruženju.
    Zato je srba sada u Hrvatskoj 3-5%
  • Marija

    08.01.2023 12:41
    Onaj ko je uopšte uzeo izjavu od preplašene majke u potpunom šoku koja ne zna šta je sve još čeka je jedna nemoralna bezosećajna hulja, a i vi biste mogli da pripazite malo šta prenosite i da 'čitate' šta je cilj takvih 'vesti', ipak niste tabloid do sad bili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".