Mesec dana pritvora majci iz Kragujevca jer je ostavila bebu na ulici

Pritvor od 30 dana određen je majci koja se sumnjiči da je ostavila jednogodišnju devojčicu u kolicima na trotoaru u Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu.
Mesec dana pritvora majci iz Kragujevca jer je ostavila bebu na ulici
Foto: Pixabay
Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, sudija Osnovnog suda u Kragujevcu, odredio je pritvor do 30 dana, okrivljenoj G.P . iz tog grada, koja se sumnjiči da je ostavila jednogodišnju bebu na ulici.
Uhapšena majka se sumnjiči da je izvršila krivično delo kršenje porodičnih obaveza, a pritvor joj je određen, zbog mogućnosti uticaja na svedoke.
Devojčica stara oko godinu dana pronađena je u utorak oko 2.45 časa u kolicima na trotoaru u Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu. 
 
Iz Centra "Solidarnost" ranije su za RTS  rekli da je dete smešteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i da je dobrog zdravstvenog stanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija