Kućni pritvor do 30 dana za dvojicu Srba iz Klokota zbog pucanja u vazduh na Badnje veče

Sud u Gnjilanu odredio je meru kućnog pritvora do 30 dana dvojici Srba iz Klokota koje je kosovska policija privela na Badnje veče zbog pucanja u vazduh.
Kućni pritvor do 30 dana za dvojicu Srba iz Klokota zbog pucanja u vazduh na Badnje veče
Foto: 021.rs
To je potvrdio za RTS njihov advokat Miloš Delević.
Aleksandar S. (31) i Dejan M. (27) su privedeni tokom proslave Badnje večeri u Klokotu, a sumnjiče se da su ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u vazduh.
Advokat Miloš Delević, koji zastupa Aleksandra S. kaže da sud njegovog klijenta tereti za krivično delo neovlašćenog posedovanja i rukovanja vatrenim oružjem i da je bio strog u donošenju ove odluke.
 
"Žaliću se na ovu odluku jer smatram da je sud mogao da odredi neku blažu meru. U pitanju su porodični ljudi koji žive u Klokotu i oni bi se svakako odazvali svakom pozivu suda", rekao je Delević.
 
Istraga o slučaju je u toku, a pripadnici policije su posle privođenja dvojice Srba pretresli njihove kuće, preneo je RTS.
  • Lucifer

    15.01.2023 10:46
    Sad da biraju posao u vladi, msm čim ih puste.
  • Divlji Balkan

    14.01.2023 19:00
    Petardama gadjaju ljude
    Posto je ovde bar 25 godina legalno gadjati gradjane petardama, prodavati ih deci na ulici, u parku, na pijaci, pored skola, itd. (niko ne sprecava tu pojavu) nekima je izgleda postalo normalno i pucanje iz oruzja. Bozic i Nova godina opasni po zivot.
  • Banderaš

    14.01.2023 17:14
    @Limanac
    @Limanac
    Gde ima na svetu?!
    Idi u Ameriku,kupi pištolj,pa zaustavi prvog policajca i izvadi pištolj pa ćeš expresno dobiti minimum 40 godina robije i videćeš gde to ima na svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.