Kurti imenovao dva zamenika ministara iz redova srpske zajednice

Premijer Kosova Aljbin Kurti imenovao je dva nova zamenika ministara iz redova srpske zajednice u Vladi Kosova.
Nenad Stanojević imenovan je za zamenika ministra privrede, dok je Lazar Radulović imenovan za zamenika ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, preneo je RTK saopštenje Vlade Kosova.
Kurti je, kako se dodaje u saopštenju, "čestitao dvojici zamenika ministara na njihovim novim institucionalnim dužnostima i odgovornostima u Republici Kosovo".

Sastanku su prisustvovali i ministarka privrede Artane Rizvanoli, ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Faton Peci, kao i ministar za zajednice i povratak Nenad Rašić.

  • Bane

    14.01.2023 23:04
    Bane
    Vide ljudi da od zavkacenja i supljih prica se nezivi! Ofavno znaju da je Kosovo drzava i niko im nista nemoze! Ako zele da zive normalno i ostanu tamo moraju uzeti zivot u svoje ruke i otkaciti se od Srbije! Niko nikom nista nebrani samo se moraju postovati zakoni drzave Kosovo bez vestackih tenzije i raspirivanja mrznje! Vrlo brzo bice sve preokrenuto kada udju u NATO i time primatial bidi veca nego sto dobijaju od Vucica jer prazan Novčanik netrpi dugo!
  • Лиманац

    14.01.2023 20:11
    Косово и Метохија је Србија.
    Колаборационисти.
  • Луманац

    14.01.2023 18:51
    На Косову већи ниво демократије него у целој Србији.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija