Vozila 182 kilometara na sat na putu gde je ograničenje 80

Saobraćajni policajci su u subotu zaustavili presretačima i isključili iz saobraćaja dva vozača koji su upravljali automobilima znatno većom brzinom od dozvoljene, kao i zbog drugih prekršaja.
Vozila 182 kilometara na sat na putu gde je ograničenje 80
Foto: Pixabay
Na teritoriji Paraćina zaustavljena je pedesetsedmogodišnja žena koja je vozila "audi" brzinom od 182 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje brzine 80.

Tridesetdevetogodišnji vozač "audija" isključen je iz saobraćaja na teritoriji opštine Čajetina zbog nekoliko učinjenih prekršaja.

On je preticao vozila više puta na delu gde to nije dozvoljeno, čak je koristio saobraćajnu traku namenjenu za vozila iz suprotnog smera, a vozio je 126,4 kilometara na sat na delu puta gde je brzina ograničena na 60.
 
Protiv vozača biće podnete prekršajne prijave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija